SPLOŠNI POGOJI

1. SPLOŠNO

Vaše podatke bomo uporabljali za vodenje spletne trgovine in naročil. Določeni izdelki imajo daljši rok dobave.

2. plačevanje

a) S ŠOLSKO NAROČILNICO:

Na koncu naročila dodate šolsko naročilnico. Material vam bomo pripravili in poslali na vaš naslov. Eračun šola poravna v zakonsko zapisanem času 30 dni.

b) PO PREDRAČUNU (FIZIČNA OSEBA):

Če želite za določene izdelke predračun, izberite izdelke v spletni trgovini in zaključite nakup. Na epošti boste avtomatsko prejeli ponudbo. Ko opravite nakazilo na naš TRR s sklicem številka naročila nas o tem obvestite na racuni@tehnikajezakon.si. Naročeno vam pošljemo na vaš naslov.

3. cene

• Vse cene so maloprodajne cene in vključujejo 22% DDV
• Minimalni nakup je 50,00 EUR
• Nakup je omejen količinsko po artiklu

4. DOSTAVA

Pošiljanje paketa vključuje ceno embalaža in kurirsko storitev podjetja DPD. Cena pošiljanja za paket do 10 kg je 5,1 €, za težje pakete do 30 kg pa 10 €.

5. Upravljalec trgovine

MI-NA TRADE d.o.o.

Trubarjeva cesta 30

1315 Velike Lašče

e-pošta: info@tehnikajezakon.si

e-pošta za račune: racuni@tehnikajezakon.si

Matična številka: 1399675000
Davčna številka: SI85311472
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski računi: IBAN SI56 6100 0002 0362 005 (odprt 24.9.2018, DH d.d.)

6. VRAČILO IN ZAMENJAVA BLAGA

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 14 dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-pošto info@tehnikajezakon.si, blago pa vrniti v 30 dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejemati odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupnina bo kupcu vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

7. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podjetje MI-NA TRADE D.O.O. se zavezuje da bodo vsi osebni podatki varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Za nedoločen čas se hrani naslednje podatke uporabnikov, ki so opravili nakup v spletni trgovini: ime in priimek, elektronski naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča in arhiv komunikacije.

Podjetje MI-NA TRADE D.O.O. lahko z uporabnikom stopi v stik preko sredstev komunikacij na daljavo v skladu z določili ZEKom-1.

Trženjske aktivnosti preko elektronskih in sms sporočil bodo jasno označene, pošiljatelj vselej jasno razviden, akcije in promocije ter pogoji njihove uporabe nedvoumno navedeni. Odjava od prejemanja oglasnih sporočil je navedena v samih oglasnih sporočili, odjava je kadarkoli mogoča tudi preko elektronskega naslova info@tehnikajezakon.si

 

8. REKLAMACIJA IN GARANCIJA

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@tehnikajezakon.si, pošiljke pa vrnete v skladišče upravljalca trgovine, na naslov MI-NA TREDE d.o.o., Velike Lašče 30, 1315 Velike Lašče. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema garancije ni, v kolikor ni ta posebej navedena.